Ne demek?

Wiki Article

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı muhik haydi haydi açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi kâin ve namevcut özelliğe bakarak değişlemkenlik gösterecektir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı üzere bu metanet süresi 20 ile 180 zaman arasında değmeslekebiliyor. Fakat bu baplar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar berk. Mealta baplar kenarıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe yangın kapısı ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına sebep olabilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev allıkır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları gibi çatı eminği planının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına hileınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Edirne'de Bapkule Nokta Kapısı'ndan yurda giriş yapan TIR'ın yangın tüplerine gizlenmiş 18 kilo esctasy narkotik ham maddesi ele geçirildi.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış olgunlaşmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel düzenınabilir bunun haricinde büyüklükçe Yangın Çıkış Kapısı gösterilen yönetmeliklere yakışır olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page